onsdag 12. desember 2012

Tips til mat i julen

Julen er foran oss og med det en høytid med fråtsing og sosial hygge rundt bordet. Her har jeg funnet noen tips til god mat i julen- alt har jeg laget selv (minst en gang) og kan gå god for :-)

Kake: Juletid er kakemenntid- Enkle gode kakemenn men et fint supplement er Kolakaker Smørbrødkake- en litt spesiell kake som passer utmerket til en litt utradisjonell julelunsj eller en lett middag i romjulen: Smørbrødkake

Middag: I julen er det jo tradisjoenlt mye tunge middager, anført av de gamle traverne- dvs pinnekjøtt, ribbe og steik- for de som ike har juletorsk da. Men det er mange dager i julen og litt avveksling kan være bra, og litt fugl smaker vel godt etter alt det tunge røde kjøttet? Baconsurret kyllingfilet anbefales! Et annet tips som er litt uvanlig-og som passer for lavkarbo tilhengerne er denne fiskevarianten: Baconsvor panert fisk

Dessert: Det finnes så mange gode desserter, men bortsett fra riskremen som er et julemust-denne overgår alt: Pannacotta

 GOD JULEHØYTID!!! PS: Slik får du sprø svor på ribba

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar